Wie wij zijn.

Wij zijn CDi Blumen – Fiori. Wij exporteren bloemen en planten vanuit Nederland, hét bloemen- en plantenland van Europa, naar Oostenrijk en Italië.

In 1999 is ons bedrijf begonnen in Oostenrijk, toen nog onder de naam Aanhane Austria. Destijds was het bedrijf gericht op de Oostenrijkse markt, waarna dit uitgebreid werd door een aantal klanten uit Noord-Italië. In 2012 werd de naam gewijzigd naar CDi Blumen-Fiori.

De hierboven afgebeelde vrachtwagen rijdt wekelijks, 52 weken per jaar, naar Oostenrijk en Italië. Dit gebeurt vanuit de veiling Royal Flora Holland in Rijnsburg, waar we onze bloemen en planten altijd dagvers inkopen.

Recentelijk hebben we de dienstverlening van CDi verbreed door onze website te vernieuwen. Met de toevoeging van een webshop, een bestelplatform waarmee u toegang krijgt tot een zeer groot assortiment, en een externe decoshop is ons aanbod tegenwoordig dus 24/7 beschikbaar.

Ontdek meer over CDi.

Wilt u graag meer weten over ons bedrijf? Of wilt u weten wat wij, met onze webshop, voor u kunnen betekenen op het gebied van bloemen- en plantenexport? Klik dan hieronder!